Uppställning av julgran…

I fredag när D kom med tåget åkte vi direkt in till hans mamma där vi blev bjudna på mat, jätte gott och riktigt skönt att slippa laga mat själv!

Efter maten skulle alla se på På spåret så det var bara för mig att göra det samma, trots att jag verkligen hatar det programmet! Så himla trist, men det fanns inte så mycket annat för mig att göra… Tyvärr hade inte programmet blivit bättre!

Efter På spåret hade D lovat sin mamma att ta fram plastgranen samt sätta ljus i den, så jag hjälpte till så att det gick lite mer effektivt 🙂 Hemma hos oss har vi ingen gran, men skulle vi ha en gran skulle det få bli en riktig gran, det är mycket snyggare och luktar mycket godare, det är ju så få dagar man har granen framme så den hinner ju inte barra särskilt mycket och dessutom är det smidigare att bara köpa en gran och ställa den i en julgransfot och åka iväg med den till återvinningen när julen är över. Med en plastgran ska man plocka upp granen och grenarna ur kartongen och sätta ihop den, det tar ju minst en timme och plocka ned den tar lika lång tid, nej man tjänar på alla sätt på att ha en riktig gran!

plastgran

Lämna en kommentar

Under Jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s