Serieuppehåll – det jobbigaste med julen!

Det värsta med att julen är här är att varende serie har uppehåll, vad ska jag nu göra på kvällarna! Mina favoritserier Gossip Girl, Desperate Housewives och Grey’s Anatomy har samtliga upphåll, men jag får väl helt enkelt ta och se ikapp i de serier jag ligger efter i eller se en serie som jag inte hunnit med, det har jag ju gott om tid att göra under mina 16 dagars ledighet (undrar vad D tycker om det? :))

Prison Break, Lost, Heroes och Brothers and Sisters ligger jag efter med, vissa serier grymt många avsnitt så jag hinner nog inte se ikapp dem alla! Funderar också på att börja se Lipstick Jungle och True Blood, men vi får väl se vad som hinns med! Skulle vilja hitta en riktigt bra serie som jag bara kan sträcktitta på, då blir oftast serien grymt mycket bättre än om man ser ett avsnitt i veckan!

Ikväll sändes ju det nästa sista programmet av Bonde söker fru, faktiskt den enda svenska serie jag följt och sett varenda avsnitt av. Jag spelade in det, men kunde inte motstå att gå in på Aftonbladets hemsida för att se vem bönderna valde, det var nämligen idag som valet skulle ske! Magnus valde ju Emma redan i förra veckans avsnitt och att Per skulle välja Åsa och att Hanna skulle välja Elias var ingen skräll direkt. Däremot att Peter skulle välja Wille trodde jag faktiskt inte! Wille har ju varit grymt på hela tiden, något som jag tyckt att det verkat som att Peter stört sig på, men tydligen inte, Peter tror nämligen att det kan vara evig kärlek! Jag blev faktiskt glad över Peters val, jag hade hoppats på Wille, men faktiskt inte trott att det skulle bli honom, just för att han varit lite för på, vet inte hur många gånger jag fått gömma mig bakom en kudde när han Wille snackat romantik eller gjort pinsamma närmanden…

I morgon ska vi få se bönderna åka på utlandssemester med de personer de valde, det ska bli kul att se samt att förhoppningvis få reda på om förhållandena har hållit! I can’t wait!

bondesokerfru

Annonser

1 kommentar

Filed under Jobbigt, Jul, Serier, Tv

One response to “Serieuppehåll – det jobbigaste med julen!

  1. Hur fan kan du titta på bonde söker fru?

    Du är ju vuxen nu….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s