Julklappstips: Coola prylar!

En av de bra sakerna med att vara med i fackförbundet Jusek är att man får en prenumeration på Computer Sweden alldeles gratis. Det som är ännu bättre är att man dessutom får pryltidning Computer Sweden hemma en gång varje månad! I denna tidning får man alltid tips på massa coola och snygga prylar samt inredningsdetaljer, perfekt!

I Computer Sweden hemma som kom i brevlådan idag fanns det som vanligt massa coola prylar, följande skulle inte jag tacka nej till:

Gummivas från designonline. Gummivasen är både rolig och ovanlig. Man kan nämligen forma den efter behag! Den kostar 229 kr.

gummivas

Led duschhandtag från Coolstuff. En perfekt pryl för dig som inte gillar att hoppa in i duschen förrens den är varm. Är vattnet kallt blir det blått om det är ljummet blir det lila och om det är varmt blir det rött. Perfekt! Kostar 499 kr.

neondusch

USB mail notifier från usb geek. Perfekt pryl för dig som vill veta när du fått mail. Den lyser nämligen upp när du fått mail. Den fungerar med allt från Outlook till Gmail och Yahoo. Kostar 17 dollar.

usbmailnotifier

Corian Calender från Niels Kjeldsen Design. Jätte snygg kalender som piffar upp vilket skrivbord som helst! Pris fås vid begäran.

corian-2

Kai Shun knivar från eventkock. Kockknivar i högsta klass som är färgade i coola färger så att man ska kunna särskilja knivarna från varandra. Kostar mellan 258 och 599 kr beroende på kniv.

fargknivar

Annonser

1 kommentar

Filed under Inredning, Julklappstips, Tekniska prylar, Vill ha

One response to “Julklappstips: Coola prylar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s