Julklappstips: Tidningsprenumeration

Jag har alltid varit svag för att köpa tidningar. Nästan varje gång jag är i väg och handlar slinker det ned en tidning i korgen eller vagnen. Detta kan bli ganska dyrt i längden med tanke på vad lösnummerpriset för en tidning är. Det är mycket lönsammare att prenumerera och lyxigare eftersom tidningen ligger innanför dörren som en överraskning när man kommer innanför dörren.

Den perfekta julklappen vore därför en prenumeration på en tidning. Just nu är jag ganska trött på alla modetidningar som finns där ut och skulle hellre vilja läsa en härlig inredningstidning. Därför fick inredningstidningen Sköna Hem slinka ned i korgen när jag var i väg och handlade förut. Har aldrig läst den tidningen förut, men hört av andra att den ska vara bra. Jag har inte hunnit läsa den ännu, men jag har snabbt bläddrat igenom den och den verkar helt klart vara värd att prenumerera på!

Här kan man beställa en prenumeration av tidningen Sköna Hem. Sköna hem liksom nästan alla andra tidningar på marknaden finns att beställa från Tidningskungen och Tidningsbutiken.

skonahem 

Annonser

1 kommentar

Filed under Julklappstips, Tidningar, Vill ha

One response to “Julklappstips: Tidningsprenumeration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s