Tipsad om ny bra serie: True Blood

Jag har av läsaren Mia blivit tipsad om en ny serie som bara måste ses, nämligen True Blood. Enligt min syrra är serien jätte bra, hon älskar den! Vi har samma smak när det gäller serier, så jag har helt klart en serie att se fram emot att se! Det ser ut som att julhelgen kommer bli fullspeckad!

Handling:

Vi befinner oss i hålan Bon Temps i Louisiana. Två år har gått sedan vampyrerna bestämt sig för att meddela mänskligheten om sin existens, eftersom konstgjort blod framställts i Japan. Istället för att sätta tänderna i vanligt hederligt folk kan vampyrerna nu införskaffa den nödvändiga vätskan buteljerad i livsmedelsbutiker. Men deras anpassning till människornas samhälle är ändå problematisk. I likhet med andra minoriteter möts de av oförståelse och avsky och därför finns rättsorganisationer för de odöda. Vampyrerna måste också vara på sin vakt eftersom deras eget blod blivit en hett eftertraktad vara på svarta marknaden; människor använder det för att droga ner sig.

Anna Paquin (”X-Men”, ”Pianot”) spelar servitrisen Sookie Stackhouse som inte är vampyr men likväl har en annorlunda förmåga – hon kan läsa andras tankar. Det har gjort henne till en ensam tjej som många tror har en skruv lös. När den sexige 173-årige vampyren Bill Compton (Stephen Moyer) dyker upp på den bar i utmarkerna där Sookie jobbar är han den första i sitt slag som setts i området. Sookie blir än mer attraherad när hon upptäcker att hennes telepatiska förmåga försvinner i hans närhet – med honom kan hon vara som alla andra. Men Bill visar sig vara en knepig bekantskap som drar in Sookie i en rad händelser… (http://www.trueblood.se)

Serien går just nu på Canal+.

trueblood

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Serier, Tv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s