Snygga nya mobiler från Sony Ericsson

Å, Sony Ericsson har kommit ut med 3 grymt snygga mobiler, nämligen C905, X1 och W595. Jag som alltid varit ett stort fan av Sony Ericsson (och Ericsson på den tiden de hette så) blir helt till mig så fort de släpper nya snygga mobiler. Inte nog med att de är snygga, de har dessutom grym funktionalitet!

X1 har helt grym funktionalitet. Den har wlan, turbo-3g, pekskärm, 3.2 megapixel kamera, Windows mobile, gps, panelgränssnitt, tangentbord, push e-post, handstilsegenkänning mm. Det är helt klart den Sony Ericsson mobil med mest och bäst funktionalitet!

C905 har den bästa kameran på marknaden, en 8.1 megapixel kamera. Den har xenonblixt och ansiktsigenkänning. Den har även gps samt inbyggt wlan. Helt klart mobilen att köpa om man även vill ha en bra digitalkamera!

W595 är en riktigt bra walkman mobil med inbyggda stereohögtalare och skakfunktion som gör att du lätt byter låt bara genom att skaka på mobilen. Mobilen har dessutom en inbyggd stegräknare samt SensMe, vilket innebär att man kan skapa låtlistor utifrån låtarnas tempo och stämning. Inte nog med det, den har dessutom flera förinstallerade spel som t ex Guitar Rock Tour. Självklart har den även kamera som de ovannämnda mobilerna.  

Ovannämnda mobiler har dessutom massa mer funktionalitet. Jag tog bara upp det jag tyckte var grymt. Ni kan läsa mer om mobilerna genom att klicka på namnen ovan!

Det går självklart även att ringa med mobilerna 🙂

ericssonmobiler1108

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Tekniska prylar, Vill ha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s