Mina första presenter

Igår kväll bjöd vi D’s mamma samt pojkvän på middag. Det serverades vitlöksbröd, lövbiff, skinkschnitzel, potatis i ugn, sallad, bearnaisesås samt holliday dipp. Det blev riktigt lyckat! Efter maten tog D’s mamma fram två paket samt en blomma, som var till MIG! Jag fyller ju år på onsdag så hon och hennes pojkvän passade på att gratta mig igår eftersom jag och D åker till Milano på min födelsedag. Jag blev jätte glad, älskar att få och öppna paket. Jag fick 3 jätte fina saker från Cult Design. En glas cylinder och ett ljus att stoppa i cylindern samt en kruka som man kan stoppa cylindern i. Man kan självklart också använda krukan och glas cylindern var och en för sig, smart! Tyvärr hade D’s mamma lyckats få en vit kruka inslagen istället för en svart, men den ska bytas mot en svart till veckan, det blir mycket snyggare!

Efter presentöppningen såg vi på filmen Himlens Hjärta, en svensk film med Mikael Persbrandt, Lena Endre, Maria Lundqvist och Jakob Eklund. Faktiskt så var det endast de fyra som medverkade i filmen… Filmen var helt ok och handlar om följande:

När vi möter Lars och Susanna har paret varit gifta i tjugo år. De älskar varandra högt och har tillsammans skapat en trygg och lycklig tillvaro med välbetalda jobb, ett stort hus, varsin bil och en dotter som snart flyttar hemifrån.

Lika lyckligt och komfortabelt har livet utvecklat sig för Susannas bästa väninna Ann och hennes man Ulf, som också de kan se fram emot att snart få fira sin tjugo åriga bröllopsdag. Under en av deras parmiddagar berättar Susanna en historia om en kollega som varit otrogen. Historien om dennes otrohet framprovocerar reaktioner som ger upphov till en våldsam äktenskaplig uppgörelse mellan de båda paren. (Cdon.com)

Av mig får filmen 6/10 i betyg. Faktiskt en riktigt hemsk film om otrohet. Jag hatar verkligen otrohet, snacka om att man sårar den andra parten om man är otrogen. Får man känslor för någon annan får man faktiskt göra slut innan man går vidare!

Efter filmen drack vi kaffe (inte jag och D, vi drack mineralvatten och Coka Cola!) och åt Delicato bollar medans vi tittade på slutet av Stjärnor på is.

Sedan åkte vårt främmande hemåt och jag och D la oss i sängen och såg på ytterligaren en bra film, nämligen Brudens bäste man. Den var bättre än den första filmen, en riktigt romantisk komedi. Den handlar om följande:

Tom älskar sitt liv, men inser att han även älskar sin bästa vän Hannah. När Hannah förlovar sig med en stilig skotte och vill att Tom ska vara hennes ”brudtärna” på bröllopet, ställs Tom inför möhippor, konkurrerande brudtärnor och hopplösa dagar av planerande inför det perfekta bröllopet – där han själv planerar att stjäla bruden. För brudens bäste man har en egen plan. (Cdon.com)

Av mig får denna film 8/10 i betyg, den var riktigt mysig. Gillar ni Patrick Dempsey (Dr. Derek Shepherd i Grey’s anatomy) bara måste ni se filmen! 

 

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Film, mat, Presenter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s