Säsongsstart av Desperate Housewives

Förra veckan var det säsongspremiär för Desperate Housewives på Kanal 5. Eller egentligen är det inte en ny säsong, utan Kanal 5 sänder fortfarande säsong 4.

Själv såg jag första avsnittet på säsong 5 ikväll och det var grymt bra. Desperate Housewives är verkligen en av mina favoritserier, jag skrattar som aldrig för åt alla roliga saker som händer. Jag trodde faktiskt inte det skulle bli en 5:e säsong med tanke på vad som hände i sista avsnittet av säsong 4.
Men fick ju i slutet på avsnittet se en glimt av framtiden. Gabrielle hade blivit mamma och gått upp i vikt och Susan hade ny pojkvän. Jag har längtat hela sommaren för att få se vad som egentligen har hänt under de år vi tittare missat. Det var helt klart värt att vänta på! Avsnittet var grymt bra!
Sammanfattning:
Fem år har passerat sedan Katherine sköt sin ex-man och Susan, Lynette, Bree och Gabrielle stod samman och skyddade henne. Susan har träffat en ny man, målaren av hennes hus, men hon vill ännu inte berätta om honom för sina vänner. Gaby är inte riktigt nöjd med hur hon är som mamma, hon får höra eleka kommentarer om hennes tjocka dotter. Bree ska ge ut en egen kokbok vilket gör hennes affärspartnet Katherine avundsjuk eftersom hon anser att Bree försöker ta åt sig äran för hennes recept. Lynette har problem med sina tvillingsöner som inte alls gör vad mamma säger åt dem och Edie återvänder till Wistera Lane som nygift tillsammans med sin man.

Ovanstående är bara i grova drag vad som händer, jag vill inte säga för mycket… 🙂

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Serier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s