Orlanda dag 16 – eftermiddag (18 juni)

Efter fotbollsmatchen, som Sverige sorgligt nog förlorade, åkte jag och D till Universal Studios för att besöka de attraktioner vi inte hann besöka igår. Idag blev det Jimmy Neutron’s Nicktoon Blast, Terminator 2 : 3-D, E.T. Adventure, Fear factor live och The Simpson Ride. Bäst idag var helt klart The Simpson Ride, som var en jätte cool simulator! Jag tycker nog det var en av de bästa attraktionerna totalt sett på Universal Studios tillsammans med Shrek 4-D och Revenge of the Mummy. Fear factor live var också ganska roligt. En show där besökare av parken fick tävla mot varandra i olika stunttricks. Det var precis som på tv!

När klockan var 19.30 och vi precis hade åkt The Simpson Ride och endast hade Jimmy Neutron’s Nicktoon Blast kvar att åka öppnade sig skyn och det började spöregna, vi sprang allt vad vi kunde för att ställa oss i kön som hade en väntetid på över en timme! Vilket inte var värt att vänta, den var inte speciellt bra! Men när vi kom ut från attraktionen hade det slutat regna, vilket var skönt! Idag var det mer folk i parken än igår kväll och därför längre väntetider på samtliga attraktioner, men det gjorde inte så mycket. Det som är bra är att så länge man ställer sig i kön till en attraktion innan stängningstid så får man garanterat åka attraktionen. Vi hade t ex åkt klart den sista attraktionen vid 20.30 och då var det fortfarande kö utanför! Inte kul för de som jobbar…!

Efter Universal Studios åkte vi en sväng till Prime Outlets, en outlet med massa märkesbutiker. Vi kom dit ganska sent och gick direkt och åt lite mat. Jag tog en pizzaslice och D en macka från Subway. Därefter gick vi runt i affärer till 23, när outleten stängde. Vi shoppade ingenting utan gick mest runt och kollade läget eftersom vi kom dit så sent. Det får bli ytterligare ett besök innan hemfärd!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Florida, Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s