Cool tröja som hjälper barnen i Darfur!

Hittade en artikel i Aftonbladet idag om en tjej vid namn Nadia Plesner som riskerar böter på 140 000 kr i böter per dag för att hon ville hjälpa barnen i Darfur. Allt hon ville göra var att uppmärksamma de svältande barnen i Darfur. Detta gjorde hon genom att designa en t-shirt som föreställer en en liten mager kille med en designerväska samt en chihuahua. Hon tänkte att om Paris Hilton får en massa uppmärksamhet för att bära runt på designerväskor och små, fula hundar – så borde väl det fungerar för barnen i Darfur också, vilket det gjorde, tröjorna har sålt bra!

Tyvärr tyckte Louis Vuitton att designerväskan på tröjorna var för lik deras design och därför riskerar nu designerna av tröjorna, Nadia Plesner, 140 000 kr i böter per dag! Borde inte Louis Vuitton vara glad för att tröjorna hjälper dessa stackars svältande barn!? Vad spelar det för roll att väskan liknar deras design, det ger ju bara dem reklam!

Alla intäkter från försäljningen av t-tröjorna går direkt till Divest for Darfur , en organisation som hjälper de svältande barnen i Darfur. Tröjan kostar 53 dollar och kan beställas här. Så varför inte passa på att hjälpa barnen i Darfur samtidigt som du också får en cool t-shirt!?

 

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Mode/Kläder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s