Blixtvisit i Chicago

På vägen hem från Miami, Florida, kommer jag och D att mellanlanda i Chicago. Vi kommer landa klockan 08.30 på morgonen och planet mot Arlanda, Sverige, lyfter inte förrän 16.25. Detta ger oss tid för några timmars sightseeing i Chicago, vilket ska bli kul! Jag har varit i Chicago förut, men det var också en mellanlandning, därför ska det bli riktigt kul att även få besöka downtown Chicago!

Vi är inte helt säkra på att man får lämna flygplatsen eftersom våra väskor redan är incheckade fram till Sverige, men det borde inte vara några problem! Väl i Chicago ska vi besöka USA’s högsta byggnad Sears Tower samt Hard Rock Café, för att fylla på glassamlingen med ännu ett glas! D påbörjade samligen av shotglas och ölglas från Hard Rock Café när han pluggade i USA i ett halvår och nu får vi fortsätta samligen tillsammans, det blir snyggt i vårt barskåp 🙂 Under semestern i Florida kommer vi samla på oss ytterligare 4 shotglas samt ölglas från Miami, Key West, Hollywood FL och Orlando. Så förhoppningsvis samlar vi på oss 5 shotglas och 5 ölglas under vår USA-resa!

Problemet med mellanlandningen i Chicago är att jag hela tiden kommer vara livrädd för att vi ska missa planet tillbaka till Sverige, vilket kommer innebära att vi säkert kommer få sitta flera timmar på flygplatsen och vänta i alla fall, i alla fall om jag får bestämma, om D får bestämma kommer vi tillbaka till flygplatsen så sent som möjligt och då komme jag vara uppstressad till tusen! Vi får hoppas att det blir ett mellanting!

Annonser

2 kommentarer

Filed under Resa

2 responses to “Blixtvisit i Chicago

  1. usa-resenär

    tänkte bara säga att flygplatsen i Chicago är (ö)känd för sina grymt långa köer till säkerhetskontrollerna. Ett hett tips är att vara på plats åtminstone 3-4 timmar innan avgång…köer på minst 2 timmar är inte ovanligt…

  2. Tack för den information ”usa-resenär”! Detta kommer dock inte göra mig mindre stressad under vår blixtvisit i Chicago…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s