Helgen som varit…

I helgen har det inte funnits tid för något bloggande, det har varit fullt ös hela tiden!

I fredags bjöd vi mamma och lillebror på tacos och sedan började vi titta på serien Sleeper Cell som är en grymt bra terrorist serie, verkligen att rekommendera!

På lördagen gick jag en morgonpromenad och sedan såg vi ytterligare några avsnitt av Sleeper Cell, sedan var det dags för kalas för min lillebror som fyllde 20 år, av mig och D fick han ett spel till Playstation 3, nämligen Assassin’s Creed. Kvällen avslutades med ett avsnitt av Sleeper Cell, serier blir verkligen mycket bättre när man ser flera avsnitt i sträck! Jag åt så mycket fikabröd under lördagen att jag mådde illa, där försvann chanserna till en snygg kropp inför beach 2008! Och gjorde de inte det så förstördes de definitivt efter söndagen då jag åt ännu mer…!

Söndagen var en riktig pluggdag eftersom en inlämningsuppgift skulle lämnas in på kvällen. Jag hann dock med att gå en promenad, fika hos mormor och morfar samt käka kvällsmat hos mamma och pappa. Även denna kväll avslutades med att avsnitt av Sleeper Cell, nu återstår endast 2 avsnitt av säsong 1. Finns endast 2 säsonger och det verkar inte komma några fler, med tanke på att sista avsnittet på säsong 2 sändes 17 december i USA.

Det har varit så härligt väder hela helgen, men idag slog alla rekord. Struntade i Core-passet och gick en långpromenad istället nere vid sjön, det var riktigt härligt, faktiskt hela 15 grader i skuggan! Kvällen ska jag avsluta med ett avsnitt av Desperate Housewives till vilket jag ska dricka en hemmagjord smoothie, gott!

Annonser

2 kommentarer

Filed under Födelsedag, Händelser, Härligt, Party, Presenter, Serier, Tv

2 responses to “Helgen som varit…

  1. Pingback: Footloose i present till syrran! « Emelias värld

  2. Vet inte om du har fått möjlighet att se samtliga avsnitt ännu, men annars så kör omTVserier.se just nu en tävling där man kan vinna både säsong 1 & 2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s