Svårt med present till pojkvännen!

D fyller år på onsdag är jag är fortfarande inte färdig med presenterna till honom! Har redan köpt två stycken, men det är materiella ting, vilket inte alls är speciellt kul att ge bort till sin pojkvän! De bästa presenterna till en pojk- eller flickvän är enligt mig när man gör någonting tillsammans. Som t ex åker på en resa ihop, går på konsert ihop eller vad som helst som innefattar att man gör någonting tillsammans. Det är så mycket mer värt än att bara få en pryl som man lägger in i skåpet.

Jag har därför surfat runt en massa för att få tips och idéer på något som jag och D kan göra tillsammans, som jag kan ge honom i födelsedagspresent. Men jag hittar i princip ingenting jag tycker är bra nog! Det finns massa bra sajter på nätet med så kallade upplevelsepresenter som kan göras av två. Coolstuff.se, Liveit.se samt Boxexperience.com är några av de sajter jag besökt. Där kan man köpa presentkort på t ex Specialbehandling för två, Casino Night för två, Islandshästar för två, Vinprovning för två, Äventyrsbana för två, mm. Men jag vet inte riktigt vad som passar, så fort som jag bestämt mig för att satsa på en av upplevelserna får jag beslutsångest och kan inte bestämma mig för om jag ska köpa den eller inte, jätte jobbigt! Men nu måste jag snart bestämma mig, det är ju inte alls långt kvar till onsdag!!! Vad ska jag göra? Tips?

present-upplevelse-for-tva.jpg

Annonser

4 kommentarer

Under Jobbigt, Presenter

4 svar till “Svårt med present till pojkvännen!

  1. sara

    En weekend i en storstad kanske? Göteborg, Stockholm, London, Helsingfors, Oslo… Behöver inte vara långt bara man kommer bort från vardagen tillsammans.

  2. Ping: Klar med present till pojkvännen! « Emelias värld

  3. Ulrik

    Vad blev det?

    Jag gav precis bort en modell för en dag, från BoxExperience, och min tjej blev överförtjust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s