Inte snyggt att vara FÖR smal!

Det verkar inte alltid vara lätta att vara känd! Tänk att alltid ha massa fotografer hängandes efter dig, att aldrig få vara ifred och att hela tiden försöka vara så snygg som möjligt, för annars kanske du inte får rollen i en framtida storfilm. Det är därför inte konstigt att de vill vara snygga och smala, tyvärr verkar det dock ofta gå till överdrift. Innan Nicole Richie blev gravid var hon äckligt smal, det finns ingen som är snygg som är så smal! Det var verkligen ett under att hon blev gravid! Nu har det kablats ut hemska bilder på både Courtney Cox och Nicky Hilton som båda blivit FÖR smala. Det är snyggt att vara smal men inte att ha insjunkna kinder och ben och armar som ser ut att gå av vilken sekund som helst.

nicola-riche.jpg

nicky-hilton.jpg

cox1_546890w.jpg

Det var himla massa tjat om Charlotte Perrellis vikt förra veckan, att hon hade anorexi och var alldeles för smal. Men om man jämför hennes kropp med de 3 ovannämnas kroppar var hon riktigt snygg. Tyckte inte alls hon var FÖR smal, visst var hon smal, men hon såg vältränad ut inte utmärglad, hennes ben skulle jag nästan kunna döda för, riktigt snygga!

charlotte-perrelli-melodife.jpg

Att vara brun verkar också vara viktigt för kändisarna. Fast har man så mycket pengar som de har kanske man kan satsa på lite professionell hjälp, så att man slipper se ut så här:

lindsay-lohan-brun-utan-sol.jpg

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Kändisar, Skvaller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s