Nya mobiler från Sony Ericsson

Jag har ett stort Sony Ericsson fan, vilket ni som läser min blogg troligtvis märkt… Idag när jag läste Aftonbladet såg jag att Sony Ericsson lanserar 3 nya mobiltelefoner i dagarna. Alla tre var riktigt snygga och verkade bra, precis som Sony Ericsson telefoner brukar vara 🙂 Dessa var mobilerna:

  • W380i – En mobil i den billigare klassen. Dock både snygg och cool med musikknappar på telefonens utsida där du kan spela, pausa och hoppa över till nästa låt.

w380i.png

  • W890i – Lika tunn som en cd-skiva. Minneskort på 2 GB ingår och den har 3.2 megapixels kamera. Dessutom är den ruskigt snygg!

w890i.png

  • K660i – RSS-läsare och kartor direkt i mobilen, snabbtangenter som kan användas vid surfning via 3G i 3,2 megabit per sekund. Designen är dessutom lysande!

k660i.png

Det ska bli intressant att se vad jag får för mobil på mitt nya jobb. Jag hoppas verkligen att det är en Sony Ericsson, jag kan nämligen inte med några andra mobiltelefoner! Hoppas också det är en ny och snygg modell. Jag skulle verkligen inte tacka nej till en W890i eller K660i. En W880i, en S500i eller en W580i vore inte heller fel. Spelar egentligen inte så stor roll, bara den är ny och snygg, helst vill jag inte ha en vikbar mobiltelefon, en med skjutlucka går dock bra! 

Annonser

1 kommentar

Filed under Tekniska prylar

One response to “Nya mobiler från Sony Ericsson

  1. Trollarn

    Glöm glitter & glamour, det blir en 530i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s