Stövlar för alla vadstorlekar!

För mig som har stora (tjocka) vader är det alltid ett problem att hitta stövlar som passar, jag tror jag hittat ett par höga stövlar i hela mitt liv som passat, då slog jag till direkt kan jag meddela! Jag hittade ju mina drömstövlar för ett tag sedan, men fick lämna tillbaka dem för att de var för tajta… så himla sorgligt.

Idag blev jag tipsad av D’s syster att det finns en sajt där man kan beställa knähöga stövlar för alla vadstorlekar, en perfekt sajt för alla som har för stora vader för stövlar, men även för de som har för smala vader för stövlar. Lika sorgligt som det är för oss med stora vader att inte hitta stövlar som passar lär det ju vara för de som har så smala vader att stöveln glappar. Sajten heter Duo och de är specialister på storleksanpassade knästövlar i skinn för damer. Jag trodde knappt det var sant när jag fick höra om sajten, men det var det! Och inte nog med att de säljer stövlar för alla vadstorlekar, stövlar är dessutom snygga! Eller vad sägs om dessa!?

2_dress_versailles_1.jpg2_classic_ravenna_1.jpg

2_casual_granada_1.jpg2_casual_bologna_1.jpg

2_casual_vantaa_1.jpg2_casual_bern_1.jpg

2_classic_monaco_1.jpg

Annonser

1 kommentar

Filed under Mode/Kläder

One response to “Stövlar för alla vadstorlekar!

  1. maja

    Duoboots är hur bra som hellst, har aldrig kunnat köpa ett par stövlar pga mina vader men hittade den sida och provade ok lite dyra kankse men helt klart värt pengarna älskar mina nya stövlar och snabb leverans oxå. Kommer bli många fler par därifrån kan jag lova 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s