Fotomodell!

Jag fick världens bästa födelsedagspresent av mina arbetskamrater igår när jag fyllde år! Vid 15.00 när vi brukar fika bjöd jag samtliga på dumlekakor samt chokladbitar och efter att vi suttit där en stund började jag undra om jag inte skulle få någon present, man brukar ju få det när man fyller 25 år. Men till slut reste sig en av mina kollegor upp och sa att hon skulle gå och hämta min present. Jag blev jätte glad och sa ”Det ska bli kul att få öppna paket”. Men det visade sig inte vara ett paket utan ett kuvert. Först blev jag lite besviken när jag såg det, jag tänkte att det kanske var någon typ av behandling, t ex fotvård eller massage, och det hade jag ju redan fått 3 presentkort på i helgen. Men det visade sig vara ett jätte fint ”Tyra mail” där det stod något i stil med att kvällen skulle gå i glamourens tecken. Det visade sig att presenten bestod i att bli sminkad på Make Up Store och sedan bli fotograferad. Jag kommer dessutom få en av bilderna förstorad och inramad.

Vid 17.30 var det dags att bli sminkad. Två arbetskamrater var med och fotade min makeover. Det var en jätte trevlig, rolig och duktig tjej som sminkade mig och hon gjorde mig riktigt snygg, så snygg har jag nog aldrig varit! Det sminkades på rejält eftersom jag skulle fotas efteråt och sminket då lätt faller bort på bilden. Tjejen på Make Up Store fixade även till mig i året, trots att de vanligtvis inte jobbar med hår, men det blev riktigt bra! Efter sminkningen åkte vi tillbaks till jobbet och där blev jag fotad av en arbetskamrat samt en förre detta arbetskamrat som både hade dyra och proffsiga kameror och fotade med vilket ledde till att det blev riktigt bra bilder. Jag posade som bara den och kände mig verkligen som en fotomodell, det var så himla roligt. Jag förstår hur svårt det måste vara för alla fotomodeller att stå rätt, lägga huvudet rätt samt att hålla alla kroppsdelar på ett sätt som ser snyggt ut på bild, det är inte lätt! Här är några av bilderna:

 fotomodell14.jpg

fotomodell13.jpg

fotomodell12.jpg

fotomodell11.jpg

fotomodell8.jpg

fotomodell7.jpg

fotomodell6.jpg

fotomodell5.jpg

fotomodell10.jpg

fotomodell15.jpg

fotomodell4.jpg

fotomodell3.jpg

fotomodell2.jpg

fotomodell1.jpg

fotomodell9.jpg

Efter fotograferingen gick jag och några arbetskamrater vidare till Harry’s där vi käkade gott och hade jätte trevligt! Det var verkligen en lyckad födelsedag!

Annonser

4 kommentarer

Filed under Bilder, Party

4 responses to “Fotomodell!

 1. Ida

  Gattis i efterskott! Vilka supersnygga bilder du tagit. Kramar Ida N

 2. Ylva

  Jättesnygga bilder, vilken bra present!

 3. Pingback: Nytt sidhuvud! « Emelias värld

 4. Per Evling

  Hej Emelia

  Tyvärr så tycker jag att bilderna har mkt dålig ljussättning, du är snygg och dom kunde ha blivit betydligt bättre 🙂 Men om du är nöjd så är det ju OK.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s