Annorlunda middag med Rogge

Denna vecka kom Rogge tillbaks till jobbet och detta innebär naturligtvis att vi måste köra igång vår tradition att gå till Durkslaget en gång per vecka. Så idag på eftermiddagen bestämde vi oss för gå dit och äta på kvällen eftersom det var så fint väder. När vi börjar närma oss ser vi att det ser stängt ut och när vi väl kommer fram sitter det en lapp som säger att det är stängt eftersom de lägger om golvet. Vi blev riktigt sura! De har ju alltid stängt söndagar och måndagar, då kunde de väl ha lagt om golvet då istället. Det var säkert fler än vi som kom dit utan att ha bokat bord och ville äta, är det då stängt blir man inte glad! Riktigt dåligt! Det ska de få höra nästa gång jag går dit!

Men jag och Rogge deppade inte för det utan bestämde oss för att gå till Restaurang Athena istället. Där beställde vi Oxfilé med klyftpotatis, och det var riktigt gott! Inte heller fel att testa något nytt ställe att äta på. Dock var inte personalen lite trevlig som på Durkslaget! Vi hade det riktigt trevligt, vi snackade om allt möjligt och så lite skit såklart!

athena.jpg

Annonser

2 kommentarer

Filed under mat

2 responses to “Annorlunda middag med Rogge

  1. ida

    Jag läste precis att Durkis inte alls lägger om golvet utan tvingats stänga på grund av indraget tillstånd då de misstänks för att ha fifflat!

    Vart ska ni nu gå?
    /ida

  2. Pingback: Durkslaget stängt tills vidare « Emelias värld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s