Jätte god söndagsmiddag samt helgens bravader

I helgen har det inte hänt så speciellt mycket… I lördags åkte jag och ”D” till Mio för att kolla på de två fyrkantiga borden. Vi ställde det framför en likadan soffa som vi har, men vi blev inte riktigt nöjda. Just nu lutar det åt att vi köper det runda lite större bordet. Blir nog snyggare med runda former mot den kantiga soffan precis som Ida skrev i en kommentar i ett tidigare inlägg!

Soffbord två

Runt soffbord större

På hemvägen från Mio åkte vi förbi sta’n för att jag skulle handla Foppa skor, men självklart fanns det inga i min storlek! Jag sa att jag ville ha ett par röda i en viss storlek och killen som jobbade där kommer ut med ett par i mini storlek som jag absolut inte kan ha, det ser jag bara genom att titta på dom! ”Men detta är ju inte rätt storlek”, säger jag. Killen bara ”Men det var de enda vi hade i rött”. Jag bara skrattade inombords och tänkte, ”So what?” om jag inte kan ha skorna så skiter jag väl i om ni har andra storlekar i rött!!! Killen tillhör definitivt kategorin jobbiga människor!

På kvällen hade vi blivit bortbjudna på dansmattekväll. Det var superkul! Vi har själva ett Gamecube samt en dansmatta med ett supermario-dansspel. Så på eftermiddagen övade vi. Men spelet till playstation 2 som våra vänner hade var mycket roligare än spelet vi har eftersom deras spel består av andra låtar än Mario-låter. Så dåligt av Gamecube att typ bara utveckla mario-spel samt några andra spel. Alla andra konsoler har hur mycket spel som helst men inte Gamecube, skulle köpt ett playstation 2 istället för ett Gamecube när det begav sig…

mario spel

dance stage mario mix

Söndagen har varit en riktig slappardag, vi såg på en dålig film som jag inte kommer ihåg namnet på, så bra var den… och låg mest i soffan och slappade. På kvällen testade vi en ny rätt som jag hittat i Buffé tidningen; ”Tacosotade laxfiléer med salsa och strips”, det var jätte gott. Vi serverade det också med dippsåsen dill och gräslök från OLW, världens godaste dippsås som man kan ha till mat, grönsaker och chips. Här är en länk till receptet, ni måste prova!

Tacosotade laxfileer

dipp

Nu är det dags för helgens andra film; Offside. Svensk film som verkar ganska rolig. Återkommer imorgon med betyg.

Offside

Annonser

Lämna en kommentar

Under Händelser, Jobbiga människor, Recept

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s